Woda pochodząca ze studni głębinowej/kopanej/sieci wodociągowej
Badania fizykochemiczne podstawowe
Barwa
Mętność
Odczyn pH
Przewodność elektryczna właściwa (PEW)
Smak
Zapach
Badania fizykochemiczne rozszerzone
Azotany
Azotyny
Barwa
Indeks Nadmanganianowy - Utlenialność z KMnO4
Jon amonowy
Mangan
Mętność
Odczyn pH
Przewodność elektryczna właściwa (PEW)
Smak
Substancje rozpuszczone
Twardość ogólna
Zapach
Żelazo
Badania mikrobiologiczne
Bakterie grupy Coli
Clostridium perfringens łącznie z przetrwalnikami
Enterokoki kałowe
Escherichia coli
Ogólna liczba mikroorganizmów w 22±2ºC
Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Szczegóły znajdziesz w polityce prywatności.