Naturalna woda mineralna i lecznicza, woda źródlana oraz woda stołowa
Badania fizykochemiczne
Azotany
Azotyny
Barwa
Chlorki
ChZTCr
Jon amonowy
Magnez
Mangan
Mętność
Odczyn pH
Przewodność elektryczna właściwa (PEW)
Siarczany
Smak
Sód
Temperatura
Wapń
Wodorowęglany
Zapach
Żelazo
Badania mikrobiologiczne
Bakterie grupy Coli
Clostridium perfringens łącznie z przetrwalnikami
Enterokoki kałowe
Escherichia coli
Ogólna liczba mikroorganizmów w 22±2ºC
Ogólna liczba mikroorganizmów w 36±2ºC
Pseudomonas aeruginosa
Staphylococcus aureus
Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Szczegóły znajdziesz w polityce prywatności.